آبنما کار: ساخت یک هتل در چین که یک محوطه نگهداری از خرس های قطبی برای ایجاد یک منظره لذت بخش در مرکز آن قرار دارد با انتقاد روبه رو شده است.
به گزارش آبنما کار به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، در «هتل خرس قطبی» که قسمتی از پارک موضوعی «سرزمین قطبی هاربین» واقع در شمال شرقی چین است، پنجره اتاق های هتل به روی قفس خرس ها باز می شود و این حیوانات همسایه ۲۴ ساعته بازدیدکنندگان خواهند بود.
در یک ویدئو نشان داده می شود در فضایی که با بهره گیری از تکه های یخ و سنگ های مصنوعی تولید شده و کف پوش آن هم به رنگ سفید رنگ آمیزی شده است، خرس های قطبی که از گونه های در خطر انقراض هستند، سوژه عکاسی گروهی از مهمانان شده اند.
سازمان های حفاظت از حقوق حیوانات نسبت به این مساله واکنش نشان داده و از مردم خواسته اند از تشکیلاتی که بواسطه بدبختی حیوانات درآمد کسب می کنند دوری کنند.
«جیسون بیکر» که یک مقام در گروه محافظت از حقوق حیوانات «پتا آسیا» است بیان کرد: «خرس های قطبی به قطب تعلق دارند و باغ وحش ها یا جعبه های شیشه ای آکواریوم ها و مطمئنا هتل ها جای این حیوانات نیستند.»
بگفته «بیکر»، خرس های قطبی در حیات وحش معمولا در قلمروهایی پرسه می زنند که می تواند هزاران مایل وسعت داشته باشد.
شهر «هاربین» برای جشنواره مجسمه سازی یخی شهرت دارد و این هتل نیز به شکل یک خانه اسکیموی بزرگ تولید شده که بر روی سقف آن یخ مصنوعی قرار داده شده است.
اما ساخت این هتل با مخالفت تعدادی از کاربران فضای مجازی در چین روبه رو شده است.
یکی از این کابران نوشته است: «یک زندان چشم اندازدار برای خرس های قطبی… آیا ما هنوز چیزی درباره ظلم به حیوانات نمی دانیم؟»
یک سخنگوی شبکه محافظت از حیوانات در چین در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه بیان کرد: «وجود کم و کاستی هایی در قوانین حفاظت از حیات وحش در چین به کسب وکارها این اجازه را می دهد تا بدون هیچ نگرانی و برای شادکامی خودشان از حیوانات سوءاستفاده کنند.»
«الجزیره» نیز به نقل از «رویترز» نوشت یکی از سخنگوهای این هتل اعلام نموده است فضای سربسته هتل فقط قسمتی از محوطه خرس های قطبی است و زمانی که دما و کیفیت هوا مناسب باشد خرس ها به فضای باز دست پیدا می کنند.
بعد از آن که تحقیقات درباره منشاء ویروس کرونا پژوهشگران را به سمت بازار «ووهان» جایی که حیوانات زنده فروخته می شدند سوق داد، مقامات چین بتازگی قوانین را برای ممنوع کردن مصرف حیات وحش بعنوان غذا تغییر داده اند.
منبع: آبنما کار