سومین نماهنگ پروژه روایت طَف از اجتماع عظیم عشیره عاشورا در چارچوب یک دلنوشته عاشورایی با عنوان پلک دوم؛ اهلا و سهلا در دسترس بینندگان قرار گرفت.
دریافت 64 MB
به گزارش آبنما کار به نقل از مهر، سومین نماهنگ پروژه «روایت طف» از اجتماع عظیم «عشیره عاشورا» با عنوان «پلک دوم؛ اهلا و سهلا» به روایت حامد عسگری توسط دست اندرکاران مجموعه «فطرس» بعنوان مرکز حفظ و نشر آثار محمود کریمی ذاکر خاندان (ع) منتشر گردید.
«طَف» نام دیگر سرزمین کربلاست که در ادبیات مرثیه خوانی و ذکر مصائب حضرت امام حسین (ع) از این عنوان بسیار استفاده شده که دربرگیرنده عنوان کربلای معلی است.
در متن سومین نماهنگ پروژه «روایت طف» آمده است:
تا همین دو هفته پیش اینجا پرنده پر نمی زد. من بودم و سکوت. من بودم و چند سرباز و پیرمردی که کاج ها و چنارها را آب می داد.
خودم بودم و خلوت و مرور قصه های پدر.
یکهو شلوغ شد؛ شلوغی مرا یاد پدرم می انداخت.
می اظهار داشت: بیابان بود، خلوت بود. گرم بود. پرنده پر نمی زد. هیچکس نبود. جز ما که زودتر رسیده بودم. ما بودیم که قافله وارد شد.
پدرم می اظهار داشت: ما توی نیزارها بودیم که دیدیم از اسب پیاده شد. نشست و یک مشت خاک برداشت و بو کرد و پس از آب و استرجاع اظهار داشت: اتراق می نماییم.
محمل ها را باز کرد و خیمه ها را به شکل هلال بر بال تپه ای زیتونی رنگ علم کردند.
پدر می اظهار داشت: ما خجالت می کشیدیم جلو برویم و چیزی بگوییم، سکوت بودیم و تماشا می کردیم. ولی درست شبیه فرات زندگی بود که جاری بود و به رغم زوزه کفتارها در دوردست از یکی از خیمه ها صدای خنده های کودکان بلند بود.
از خیمه ای دیگر نجوای نوزادی با مادرش که از ذوق پا می کوفت به شن های خنک و نرم و خاک کف خیمه ها را کمی گود می کرد. درست شبیه اسماعیل در آغوش هاجر.
امیر قبیله حج را نیمه کاره رها کرده بود برای مهم ترین کار و شب، سرمه ای و غلیظ مومنانه و موقر خیمه ها را در آغوش می گرفت و نسیم ملایم و نرم و محترم گونه های کودکان را نوازش می کرد.
سنجاقک های فرات بر یال خنک و ابریشمی و لَخت اسب ها می نشستند و دلتنگی را زمزمه می کردند.
پدر می اظهار داشت: چندفرسخ آن دور تر مرگ بود که سلانه سلانه دنبالشان می آمد و کاری از دست هیچکس بر نمی آمد.
منبع: آبنما کار