آبنما کار: در این مطلب، به صورت اختصاصی درباره بهترین شیوه های مقاومسازی سوله صحبت خواهیم کرد. پس، با ما همراه باشید.
مقاوم سازی ساختمان ، نیاز به بررسی دقیق مکان و اندازه سوله و تدارکات و برنامه ریزی فضا و در نهایت تصمیم گیری درباره مصالح ساختمانی که در طول مقاومسازی یا تعمیر وارد فضای سوله میشود، دارد.
تمام اقدامات مربوط به مقاوم سازی ساختمان و سوله باید در جهت اطمینان از عملکرد طولانی مدت و بدون وقفه تاسیسات انجام شود. در این مطلب، به صورت اختصاصی درباره بهترین شیوه های مقاومسازی سوله صحبت خواهیم کرد. پس، با ما همراه باشید.
مقاومسازی سوله
تجربه طولانی متخصصین ما در ارائه راه حلهایی برای رفع نیازهای پروژههای مختلف، اعم از مقاوم سازی سوله های قدیمی، ساخت و ساز یا نوسازی، با ارائه پشتیبانی فنی و خدمات در محل طیف گستردهای از نیازهای شما را برآورده میکند.
از جمله اقداماتی که برای مقاومسازی سوله در نظر گرفته می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کفپوش های صنعتی مقاوم
- پانل های اتاق تمیز
- تجهیزات تخلیه الکترواستاتیک (ESD)
- سیستمهای مقاوم سازی سقف
- مواد افزودنی برای بتن
- مواد ضد آب
- مقاومسازی بتن
- مقاومسازی سوله ها در برابر آتش
راه حل مقاومسازی سوله برای کارخانهها و انبارها
متخصصین و مهندسین شرکت ما، با بررسی دقیق هر سوله، راهکارهای موثری جهت مقاوم سازی آن ارائه می دهند که کمک مثبتی به عملکرد کلی سوله خواهد کرد و در عین حال به طور بالقوه هزینههای ساخت و ساز و عملیاتی را نیز کاهش میدهد.
زمان مناسب برای تعمیر سوله کارخانجات
تعمیر و نوسازی سوله معمولاً در مواقع شلوغی که کارخانه با ظرفیت کامل تولید کار میکند، بسیار مشکل است. بنابراین، زمانیکه کارخانه، فعالیت های خود را کم کرده یا به طور موقت تعطیل است، زمان ایده آل برای انجام این نوع تعمیرات است.
روش های مقاوم سازی
شرکت بیکران سازان طیف وسیعی از راه حلها را برای نیازهای پروژه مقاومسازی سوله و انبار ارائه می دهد، از جمله:
- تعمیر سقفهای آسیب دیده یا دارای نشتی
- تعمیر طبقات آسیب دیده
- تعمیر اتصالات کف که نیاز به کاهش صدا یا لرزش دارند
- رفع ترکها
- تقوبت بتن آسیب دیده یا پوسته پوسته شده
- تعمیر سایر سازههای مورد نیاز
مقاوم سازی کف ساختمان
کف سولهها باید در برابر سایش و آسیب زیاد ناشی از قرار گرفتن بارهای سنگین و ماشین آلات و همچنین نشت مواد شیمیایی مقاومت کنند.
انتخاب متریال کف یکی از مهمترین تصمیمات در طراحی و مقاومسازی سوله کارخانه است. هنگامی که تمام تجهیزات و ماشین آلات در جای خود قرار دارند، تعویض یا تعمیر کف بسیار زمانبر می شود زیرا در مرحله اول، برداشتن کلیه تجهیزات به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال در عملکرد مقاوم سازی ضروری خواهد بود.
بنابراین، انتخاب کفپوشهای بسیار بادوام و مقاوم که در طول زمان و در اثر استفاده مداوم تاب بیاورند، بسیار مهم است.
مشخصات کفپوش مناسب
- مقاومت مکانیکی و شیمیایی بالا
- حفاظت از تخلیه الکترواستاتیک (ESD)
- مقاوم در برابر لغزش
- تحمل بار تولیدات صنعتی سبک یا سنگین
- براورده کردن الزامات کارخانه مواد غذایی و آشامیدنی
- قابل استفاده در مناطق چند منظوره: دفتر، تدارکات، گاراژ پارکینگ خودرو و موارد دیگر
سیستمهای سقف
داشتن یک سقف ضد آب با دوام طولانی برای تضمین عملکرد و پایداری یک سوله ضروری است.
باران، برف، تگرگ، بادهای شدید، نور شدید خورشید و بسیاری از عوامل محیطی دیگر میتوانند باعث خرابی سقف و در نتیجه نشتی یا آسیب دیدن سوله شوند که نیاز به تعمیرات پرهزینه یا تعویض سقف دارد.برای این کار از روش های مختلف مثل استفاده از الیاف کربن نیز میتوان بهره برد.
بنابراین، حین مقاوم سازی سوله باید در انتخاب متریال مناسب برای مقاوم سازی سقف، دقت ویژه ای شود.
سازه بتنی در مقاومسازی سوله
سازهها و عناصر بتنی شامل زیرزمین، دیوارها، ستون ها، تیرها و دالهای کف قسمت اصلی پوشش کلی ساختمان را تشکیل میدهند.
راه حل مقاوم سازی سوله شامل افزودنیهای بتن است که فاکتورهای عملکردی این اجزاء بتن را افزایش میدهد، مانند استحکام، کارایی، آببندی و بسیاری ویژگیهای دیگر. همچنین میتوان از الیاف کربن نیز استفاده کرد.
ساختار فوندانسون در مقاومسازی سوله
طراحی، جزئیات و انتخاب متریال برای فونداسیون و سازههای زیرزمینی یکی از مهمترین مراحل مقاومسازی سوله است.
اگر ترکیب اشتباه بتن یا سیستمهای عایق رطوبتی در نظر گرفته شده باشد، سوله ممکن است وزن ساختمان و تجهیزات داخل را تحمل نکند.
کف زمین سوله باید ضد آب باشد و مخلوط بتن به درستی ترکیب شده باشد. انتخاب مناسبترین سیستم عایق رطوبتی به بسیاری از عوامل خاص پروژه بستگی دارد.
بنابراین، مهم است که از یک متخصص در زمینه عایق رطوبت در مراحل اولیه مقاوم سازی ساختمان کمک بگیرید.
محیط داخلی سوله
محیطهای داخلی تنها زمانی میتوانند به خوبی به مقاومسازی سوله کمک کنند که توسط یک پوشش ساختمان کاملاً محکم محافظت شوند.
پوسته و نمای سوله اجزای حیاتی برای حفظ دمای هوای مناسب در داخل و در عین حال محافظت از عملیات داخلی و تجهیزات در برابر رطوبت یا شرایط آب و هوایی هستند.
الزامات بهره وری انرژی برای دیوارهای خارجی سختتر میشوند و به شدت بر استانداردهای مقاومسازی سوله در سراسر جهان تأثیر میگذارد.
فنآوریهای پوشش ساختمان و نما، توسعه یافتهاند تا به طراحان کمک کند که بازده انرژی و الزامات زیستمحیطی بالاتر را برآورده کنند و در عین حال از نصب ایمن، اقتصادی و کاهش زمان کلی ساخت اطمینان حاصل کنند.
شرکت بیکران سازان با همکاری نزدیک با طراحان و سازندگان برجسته در مقاومسازی سوله با استفاده از آخرین فناوریها کار میکند.
مقاومسازی سوله قدیمی
ساختار داخل سوله قدیمی کارخانه ممکن است در معرض بارهای سنگین، رطوبت، مواد شیمیایی یا حتی بدتر از آن آتش سوزی قرار گیرد.
حفاظت و مقاومسازی سوله قدیمی از این بخش از ساختمان یک سرمایهگذاری کلیدی برای حفظ عملکرد یکنواخت هر کارخانه است.
سوله فولادی باید در برابر خوردگی ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد مختلف محافظت شود و در عین حال از مقررات ساختمانی سختگیرانه برای حفاظت در برابر آتش نیز پیروی کند.
مقاومسازی سوله در برابر خوردگی و حفاظت در برابر آتش را بر روی سازههای فولادی که مطابق با آخرین استانداردهای ملی و بینالمللی از جمله ISO EN ۱۲۹۴۴ برای حفاظت در برابر خوردگی فولاد و ISO EN ۱۳۳۸۱-۸ برای حفاظت در برابر آتش است باید در نظر گرفت.
مهار ثانویه در مقاومسازی سوله
مناطق مهار ثانویه در مقاومسازی سوله به گونهای طراحی شدهاند که نشت نفت، مواد شیمیایی یا آلاینده از مخازن مهار اولیه داشته باشند تا از خاک و آبهای زیرزمینی در برابر آلودگی محافظت کنند. سیستمهای پوشش محافظ در این مناطق باید دو نیاز اصلی را برآورده کنند:
• در مرحله اول، سیستم باید سولهها را برای محافظت از خاک و آبهای زیرزمینی ضد آب کند.
• در مرحله دوم، از آنجایی که بسیاری از این مواد شیمیایی به بتن و فولاد تقویتی که سولهها از آن ساخته شدهاند نیز تهاجمی هستند، خود سولههای مهار ثانویه نیز باید محافظت شوند تا از آسیب یا از بین رفتن یکپارچگی سازه جلوگیری شود.
سخن پایانی
صرف نظر از اندازه سوله شما، میتوان زیر آن فونداسیون قرار داد تا مقاوم سازی به درستی انجام گیرد. البته باید فونداسیونی را برای مقاومسازی سوله انتخاب کنید که متناسب با سوله، مکان آن و بودجه شما باشد. در نهایت، قوانین و مقررات محلی را بررسی کرده و به آنها پایبند باشید و تمام مجوزهای لازم را داشته باشید.
همچنین، شما میتوانید جهت مشاوره درباره این کار با شرکت مقاوم سازی بیکران سازان تماس بگیرید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.