با انتشار متنی تشریح شد؛ خواننده نوجوان برگزیده عصر جدید این روزها چه می کند؟

مدیر برنامه ها و تهیه کننده پارسا خائف از خوانندگان برگزیده فصل اول برنامه عصر جدید با انتشار متنی از تازه ترین فعالیت ها و اقدامات این خواننده جوان در ماه های گذشته سخن گفت.

به گزارش آبنما کار به نقل از مهر، محمد عبداللهی پژوهشگر و مدیربرنامه های پارسا خائف از خوانندگان برگزیده فصل اول برنامه «عصر جدید» که پس از انتشار آلبوم «هفت الف» به آهنگسازی مهیار علیزاده فعالیت چندانی در عرصه اجرا و تولید آثار موسیقایی نداشت، با انتشار متنی که آنرا در اختیار گروه هنر خبرگزاری مهر قرار داد، از تازه ترین فعالیت ها و اقدامات این خواننده جوان سخن گفت.
در یادداشت محمد عبداللهی آمده است:
زمانی که پارسا خائف چراغ سفید داوران و آرای مردمی فصل اول پربیننده ترین و بزرگترین رویداد استعدادیابی کشور را دریافت کرد و به فینال فصل اول «عصر جدید» راه پیدا کرد، در هیاهوی تشویق های پر شور، یک نگرانی بزرگ به وجود آمد و آن، غرق شدن وی در سیل شهرت بود. اما انگار پارسا و خانواده اش به این نکته توجه داشتند که تا پارسا شناگر ماهری نشده است تن به امواج خطرناک نزند که شناگری با صبر و ممارست حاصل آید.
این یادداشت در چارچوب سه اپیزود به رویکرد کلی پارسا خائف از لحظه شناخته شدن تا کنون نگاهی اجمالی کرده است.
اپیزود اول- پارسای عصر جدید
رتبه سوم را به دست آورد و با پختگی معصومانه ای اظهار داشت: «مرا رضای تو باید نه زندگانی خویش» از خدای خویش و مردم تشکر کرد و صحنه عصر جدید را برای خودش تمام شده دید؛ از فردای آن روز برخی منتظر بودند تا افول ستاره ای نوظهور را ببینند که به قول معروف یک شبه ره چند ساله را پیموده بود.
فصل اول عصر جدید در شهریور ۹۸ به اتمام رسید و پارسا خائف با تیتراژ برنامه «میدون» هر شب به آنتن شبکه سوم سیما بازگشت، بازگشتی که ظن پرکاری و کنترات کاری را به ذهن متبادر کرد؛ اما حقیقت داشت طور دیگری رقم می خورد به نحوی که پس از مدتی او برنده جایزه GRAND PRIX یازدهمین دوره فستیوال موسیقی اصیل کشورهای اسلامی در جمهوری آذربایجان شد.
اپیزود دوم- تجربه کار حرفه ای
استعداد نوظهور عصر جدید دست به کاری شگفت انگیزتر از درخشش در صحنه عصر جدید زد و آن هم انتشار آلبوم «هفت الف» در آن سن کم بود، آلبومی که به زعم کارشناسان و متخصصان، المان های یک کار تمام عیار و حرفه ای را داشت، از آهنگسازی مهیار علیزاده و اشعار خاص گرفته تا اسم و گرافیک و تیزر که همگی بر پایه خرد جمعی و تفکر بود، حتی روز و ساعت انتشار هم قرابت معنایی با اسم آلبوم داشت.
در این مرحله هم عده ای منتظر ورود شتاب زده پارسا خائف به مارکت موسیقی بودند ولی باز همه را غافلگیر کرد و بعد از یک سال سکوت و به دور از هیاهو در سالروز نشر این آلبوم با خریداران قانونی آلبومش به صورت تصادفی تماس گرفت و ضمن تشکر از توجه آنان نظراتشان را شنید، کاری که اگر در یک کشور خارجی توسط خواننده ای دیگر انجام می شد احتمالاً بیشتر توجه مخاطبان ایرانی را به خود جلب می کرد.
اپیزود سوم – از عصر جدید تا قرن جدید
در حالی که علاقمندان وی سال جدید منتظر دیدن پارسا خائف در برنامه های رنگارنگ سیما بودند و انتظار داشتند پس از درخشش در «عصر جدید» و انتشار آلبومش او را در رسانه های مختلف بینند، اما انگار او رفته رفته متفاوت تر هم می شود؛ او هیچ جایی نبود. نشانش را از کلاس های آموزش و جاهایی مانند خانه احمد شاملو می شد یافت، اینستاگرامش خالی از تبلیغات بود و در صفحه اش خبری از لایوهای فالوور جمع کن نبود و خودش هم در لایوهای پوشالی مرسوم این روزها هیچ حضوری نداشت.

به هر ترتیب با کاراکتری که خود پارسا دارد و منش خانواده فرهیخته اش، تمام تمرکزمان پس از عصر جدید، تبدیل شدن پارسا خائف از یک استعداد به یک هنرمند بود و در این راه، فضل خداوند و راهنمایی و کمک برخی بزرگان و اساتید این حوزه بسیار راهگشا بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده حرف های بیشتری برای بیان داشته باشیم.
این روزها پارسا خائف فقط مشغول آموزش، آموزش و باز هم آموزش است. پارسا آواز را علاوه بر استاد حسین علیشاپور با استاد وحید تاج و سه تار را با استاد مسعود شعاری درحال یادگیری بوده و به شکل نیمه حرفه ای هم به آموزش پیانو با اساتید بین المللی و آهنگسازی با اساتید کاربلد اتریشی می پردازد.
در آخر باید گفت این استعداد، امیدهای ما را هر روز بیشتر و بیشتر می کند و ما را به ظهور یک پدیده ثابت شده در عرصه موسیقی فاخر و جریان ساز نوید می دهد. امید است که فضای کشورمان به بالندگی آن بیافزاید و این هنرمند نوجوان کشور، تبدیل به هنرمند جریان ساز فرهنگی و اجتماعی باسوادی شود.

منبع: