آبنما کار: نخستین سالگرد درگذشت حبیب الله صادقی نقاش و هنرمند متعهد و انقلابی با عنوان مجلس حبیب در رواق شهدای حوزه هنری انجام می شود.
به گزارش آبنما کار به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، نخستین سالگرد درگذشت حبیب الله صادقی هنرمند نقاش، کاریکاتوریست و گرافیست، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رییس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر، ۱۲ مرداد ساعت ۲۰ در رواق شهدای گم نام حوزه هنری راه اندازی.
حبیب الله صادقی در سال ۱۳۳۶ در خانواده ای سنتی در محله تهران نو چشم به جهان گشود. از همان سالهای کودکی در محل کار پدر با نام روزنامه اطلاعات آشنا شد، همان جایی که سال ها بعد او و یکی از برادرانش به عنوان روزنامه نگار در بخش تحریریه مشغول بکار شدند. وی اولین بار نقاشی را در ۸ سالگی آغاز کرد و از همان دوران جرقه های علاقه وافرش به نقاشی برای همگان روشن شد.
زنده یاد صادقی از محضر استادانی همچون اصغر محمدی، محمود فرشچیان، سید مهدی حسینی، مجید مهرگان، هانیبال الخاص، مارکو گریگوریان، پرویز تناولی، حبیب الله آیت اللهی، جواد حمیدی و محمود جوادی پور بهره جست و در کنار کاظم چلیپا و ناصر پلنگی و چند تن دیگر جزو هسته اولیه جریان موسوم به نقاشان انقلاب شد.
دغدغه اصلی او ماهیت هنر ملی، دینی، ایرانی و انقلابی بود و همچون نقاشانی بود که در حوزه هنر عاشورایی فعالیتی گسترده و تأثیرگذار داشت و در دانشگاه های مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخت.
عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری، عضویت پیوسته در فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از با اهمیت ترین سوابق مدیریتی او بشمار می رود. وی ۵ مرداد ۱۴۰۱ به سبب عارضه قلبی فوت کرد.
منبع: abnamakar.ir