به گزارش آبنما کار، سومین سلسله نشست «پاتوق» در حالی با حضور تعدادی از هنرمندان شناخته شده عرصه خوشنویسی برگزار شد که بر اهمیت این هنر در فرهنگ ایرانی و همینطور ضرورت بسترسازی برای برگزاری دوسالانه های خوشنویسی تاکید گردید.
به گزارش آبنما کار به نقل از ایسنا، سومین سلسله نشست «پاتوق» با حضور هنرمندان حوزه خوشنویسی روز شنبه، ۱۴ بهمن ماه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار گردید.
در این نشست احمد شفیعی ها، غلامرضا سپهری، محمد کارگر، سید محسن میرحسینی، سید جلیل قاسمی، محمدابراهیم خیریه و رحیم سلوتی هنرمندان خوشنویس استان تهران و شهرستان های تابعه، علی فروزانفر مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و نصیری معاون هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران حضور داشتند.
علی فروزانفر در شروع جلسه اظهار داشت: اساسا برگزاری سلسله نشست های «پاتوق» محلی برای گفتگوهای متقابل میان افرادی است که در جلسه حضور پیدا کردند. درصدد این هستیم ضمن شنیدن مسائل و عرضه طرح ها و ایده های مد نظر اساتید بزرگوار، اقدامات لازم را بعد از پیگیری ها و بررسی ها انجام دهیم.
سپهری، عضو شورایعالی خوشنویسان هم برای برگزاری دوسالانه های خوشنویسی اعلام آمادگی کرد و اظهار داشت: آمادگی لازم از طرف جامعه خوشنویسان جهت برگزاری جشنواره مد نظر وجود دارد. از سوی مقابل نیاز است بسترهای لازم فراهم گردد.
رحیم سلوتی هم با تکیه بر جایگاه هنر خوشنویسی در فرهنگ ایرانی، اظهار نمود: زبان و خط ایرانی اصالت فرهنگ ایران است و خوشنویسی در رأس تمامی هنرهای ایرانی قرار دارد که کمتر به آن توجه شده است.
وی افزود: هنرمندان عرصه خوشنویسی در سخت ترین شرایط فعالیت می نمایند، خرید آثار هنرمندان توسط سازمان ها و ارگان ها کمک شایانی به اصحاب این عرصه می کند.
سلوتی اضافه کرد: در ابتدا باید جایگاه انجمن تهران تثبیت شود تا به واسطه این پایگاه، زمینه و بستر اصلی فعالیت خوشنویسان استان تهران رشد پیدا کند.
به گزارش آبنما کار به نقل از ایسنا، «پاتوق»، عنوان سلسله نشست هایی با حضور اهالی فرهنگ، هنر و رسانه است که با هدف هم اندیشی، تبادل نظرات و ارائه پیشنهادات و انتقادات توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار می گردد.
این سلسله نشست ها به گروهی از هنرمندان تخصصی رشته های مختلف اختصاص دارد که فرصتی را جهت تعامل هنرمندان، عرضه طرح ها و ایده ها، هم افزایی، امکانی برای مطرح شدن موانع و مشکلات، بررسی و پیگیری و مرتفع کردن مسائل فراهم نموده است.
منبع: abnamakar.ir