چنانچه قصد شستن و تمیز کردن نمای ساختمان خود را دارید و نمی دانید باید از کجا شروع کرده و چه نکاتی را مد نظر قرار دهید توصیه می کنیم حتما این مقاله را مطالعه بفرمایید.
چنانچه قصد شستن و تمیز کردن نمای ساختمان خود را دارید و نمی دانید باید از کجا شروع کرده و چه نکاتی را مد نظر قرار دهید توصیه می کنیم حتما این مقاله را مطالعه بفرمایید. در این مقاله اصول و چگونگی شستشوی نمای ساختمان را مطالعه خواهید کرد.شرکت کار در ارتفاع نماسازان پیشرو یکی از شرکت های معتبر در این حوزه می باشد که مطالب این مقاله برداشت از نوشته های وبسایت این شرکت می باشد.
چنانچه قصد مطالعه کامل تری را دارید توصیه می شود مقاله شستشوی نمای ساختمان با نماسازان پیشرو را در وبسایت این شرکت مطالعه نمایید.
چرا باید نمای ساختمان خود را شستشو دهیم؟
شستشوی نمای ساختمان به عنوان یکی از جنبههای مهم نگهداری و بهبود ظاهر ظاهری ساختمان دارای اهمیت زیادی است. در زیر به برخی از دلایل اصلی برای شستشوی نمای ساختمان اشاره شده است:
- شستشوی نمای ساختمان باعث حفظ و بهبود ظاهر زیبایی و تمیزی ساختمان میشود. زمانی که نمای ساختمان کثیف و آلوده است، زیبایی و ارزش ظاهری آن کاهش مییابد.
- ذرات آلودگی و گرد و غبار میتوانند به مرور زمان باعث خوردگی و فرسایش سطوح نمای ساختمان شوند. با نماشویی منظم، این ذرات از سطح دور رفته و خوردگی و فرسایش کاهش مییابد.
- آلودگیها و گرد و غبار متراکم بر روی نمای ساختمان میتوانند به کیفیت هوای داخل و خارج از ساختمان ضربه بزنند. با نظافت نمای ساختمان، این آلودگیها کاهش مییابند و کیفیت هوا بهبود مییابد.
- نمای ساختمان کثیف ممکن است باعث رشد قارچ و کپک شود که میتواند به سلامتی ساختمان و ساکنین آن آسیب برساند. تمیز کردن منظم میتواند این مشکلات را کاهش دهد.
- با حفظ تمیزی و نگهداری صحیح، عمر مفید نمای ساختمان افزایش مییابد و هزینههای نگهداری و تعمیرات آینده کاهش مییابد.
موارد بالا تنها بخشی از مواردی است که ما را مجاب به شستشو و نظافت نمای ساختمان می کند.با این وجود، برای شستشوی نمای ساختمان باید از روشهای مناسب و محصولات مناسب استفاده کرد تا به مواد ساختمانی آسیب نرسد.
ساختمان هایی که به نماشویی نیاز دارند
به طور قطع شستشوی نما برای تمامی ساختمان ها امری کاملا ضروری است. اما در برخی موارد نماشویی اهمیت بیشتری دارد و انجام آن به ما برای درآمد بیشتر و یا کم شدن هزینه های دیگر کمک می کند. در زیر به بعضی از این موارد اشاره شده است.
- شستن نمای ساختمان های قدیمی: این کار به این دلیل اهمیت دارد که نما نوسازی می شود و ارزش ملک بالا می رود.
- نماشویی پس از اتمام ساخت ساختمان: این کار مطمئنا به فروش مناسب واحد ها کمک کرده و بسیار تاثیر گذار است.
- شستشوی نمای آجری: در برخی موارد آجرهای نما دچار شوره یا سیاهی می شوند و اگر رسیدگی نشود تبدیل به رسوب شده و هزینه بالایی باید برای احیای آن پرداخت شود.
- نظافت نماهای سنگی: نماهای سنگی به مرور زمان و شره های باران مخصوصا در زیر پنجره ها و سینه کفتری های نما سیاه می شوند. در صورت عدم نظافت دوره ای باید سراغ روش هایی رفت که خیلی پر هزینه است.
- پاکسازی نماهای شیشه ای: وجود شیشه در نما امری اجتناب ناپذیر است. به طور قطع کثیفی آن باعث عدم جذب کامل نور شده و حس بدی به وجود می آورد. (مطالعه بیشتر: https://petzlrappel.com/washing-the-facade-glass-of-the-building/)
- تمیز کردن نمای کامپوزیت: امروزه استفاده از کامپوزیت در نمای ساختمان های اداری و تجاری بسیار رایج شده است. کامپوزیت در برابر کثیفی به شدت ضعف داشته و آن را بیش از هر نمایی آشکار می کند. (مطالعه بیشتر: https://petzlrappel.com/washing-the-composite-facade-of-the-building/)
- شستن نمای چوبی: نمای چوب همانقدر که زیبایی دارد به شدت در برابر شرایط جوی متزلزل است و به نگهداری زیادی نیاز دارد.
- نظافت نمای سیمانی: به جرات می توان گفت تمامی جذابیت یک نمای سیمانی به تمیزی و سفیدی آن است. از این رو برای داشتن نمایی جذاب شستن آن در هر سال ضروری است، مخصوصا در کلان شهرها.
با توجه به موارد مذکور علاوه بر محاسنی که شستشوی نما دارد، صد در صد برای شما سود آور است و شما را در برابر هزینه های جانبی ناشی از عدم انجام این کار بیمه می کند.
روش های شستشوی نمای ساختمان
برای نظافت و تمیز کردن نماهای مختلف مطمئنا روش های متفاوتی وجود دارد. به فراخور هر مدل نما روش مناسب برای آن می بایست اتخاذ شود. در زیر انواع روشهای شستشوی نما با راپل را برای شما نام می بریم و گفته خواهد شد هر روش مناسب برای چه نوع نمایی است.
شستشوی نمای ساختمان با واترجت
به طور قطع بهترین و شایع ترین روش شستشو نما استفاده از دستگاه واترجت می باشد. این مدل نماشویی برای اکثر نماهای امروزی کاربرد دارد. این ستگاه آب را به صورت پر فشار پاشیده و باعث تمیز شدن نما و زدودن کثیفی و گرد و غبار می شود.
برای نماهای آجری و سیمانی سنگ های غیر مسطح بهترین و تنهاترین روش نظافت استفاده از واترجت می باشد. برای نماهای چوبی، شیشه ای، کامپوزیت و سنگ های صیقلی استفاده از واترجت رایج است. هرچند برای نماهای شیشه ای و کامپوزیت پس از اجرای واترجت شاید نیاز به لکه گیری وجود داشته باشد.
واترجت ها به دو نوع برقی و بنزینی تقسیم می شوند. واترجت های برقی سه فاز قدرت بیشتری دارند و چنانچه ساختمان دارای برق سه فاز باشد توصیه می شود از این مدل استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر در خصوص این مدل از شستشوی نما توصیه می شود حتما مقاله شستشوی نما با واترجت را با کلیک روی لینک زیر در سایت نماسازان پیشرو مطالعه بفرمایید.
https://petzlrappel.com/washing-facade-with-water-jet
نماشویی با آب و مواد شوینده
در این روش با استفاده از یک شیلنگ بزرگ که مجهز به قطع کن و وصل کن در سر شیلنگ می باشد، کار انجام خواهد شد.روال کار به این ترتیب است که ابتدا نما توسط آب خیس شده و سپس مواد شوینده استعمال می شود و مجددا با آب شسته می شود. این روش فقط برای بعضی از نماها من جمله نماهای سنگ صیقلی، کامپوزیت و شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرد.
تمیز کردن نما توسط ابر و تی
این روش که معمولا برای شیشه های نما و نماهای شیشه ای کاربرد دارد تا حدی همانند روش قبلی است. تفاوت در این است که در این روش آبی وجود ندارد و به جای آب، مواد شوینده و کف توسط ابر به نما و شیشه ها مالیده شده و سپس توسط تی تمیز می شوند. البته که این روش برای نماهای کامپوزیت چنانچه در بازه زمانی های کوتاه تمیز شوند نیز کاربرد دارد.
اگر به طور عامیانه و ساده بخواهیم این روش را تشریح کنیم دقیقا همان کاری انجام می شود که کودکان کار در چهارراه ها برای تمیزی شیشه های اتومبیل انجام می دهند.
نظافت نما از طریق ساب و سمباده کاری
این روش بیشتر برای سنگ های قدیمی و صیقلی کاربرد دارد. چنانچه نمایی توسط واترجت و مواد شوینده در بخشی از نقاط تمیز نشود مجبوریم سراغ این گزینه برویم. معمولا در بخش هایی از نما مانند زیر پنجره ها که سالیان متمادی آب شره کرده است، سیاهی ها و رده هایی از شره آب وجود دارد که تبدیل به رسوب شده و به خورد سنگ می روند.
راهکار تمیزی برای این قسمت ها استفاده از سمباده های نرم است. سمباده باعث می شوند یک لایه نازک از سنگ که حاوی رسوبات و کثیفی است برداشته شود و نما زیبایی خود را دوباره بدست آورد. مطمئنا این روش به دلیل سختی در اجرای کار، از بابت قیمت شستشو نما هزینه ای بالاتر نسبت به سایر روش های بالا دارد. این روش تلفیقی از شستشو با آب و مواد شوینده و سمباده کاری می باشد.
شستن نما با واتر سند بلاست
این روش را به نوعی می توان مکمل شستشو با واترجت برای نماهای آجری و سنگ های تیشه ای یا هر نوع سنگی که صیقلی نبوده، دانست. در این نوع از نماها ممکن است به همان دلیلی که در بخش قبل اشاره نمودیم سیاهی و رسوب پس از شستن نما توسط واترجت باقی بماند. راهکار برای از بین بردن این رسوب ها واتر سندبلاست این قسمت ها می باشد.
در این روش نازل واترجت عوض شده و به نازلی مجهز می شود که علاوه بر پاشش آب با فشار سیلیس یا سنگ ریزه نیز پاشیده می شود. این کار باعث لایه برداری از سنگ و آجر شده و رسوب ها را محو می نماید.
شستشوی نمای ساختمان بدون داربست با طناب(راپل)
یکی از سوالاتی که در ذهن شما ممکن است به وجود آید این است که برای شستن نما باید داربست نصب نمود؟ جواب قطعا منفی است. چرا که با ظهور راپل یا همان کار با طناب در ارتفاع دیگر به هیچ عنوان برای خدمات در ارتفاع و نمای ساختمان به داربست نیازی نمی باشد.
برای انجام کار متخصصین این کار از نمای ساختمان توسط طناب فرود زده و به تمام نقاط نما جهت تمیز کاری دسترسی خواهند داشت. استفاده از راپل باعث شده است که رغبت عموم به انجام کار نماشویی آن هم در بازه زمانی های کوتاه تر بیشتر شود. دلیل این موضوع قیمت به صرفه تر، تسریع در انجام کار، ایمنی بالاتر، عدم مزاحمت برای رفت و آمد و از بین نرفتن امنیت ساختمان می باشد.
قیمت نماشویی و شستشوی نمای ساختمان چقدر است؟
یکی از سوالاتی که برای همگان بسیار اهمیت دارد و در گرفتن جواب کنجکاو هستن، همین دانستن قیمت انجام کار است. هزینه شستن و تمیز کردن هر نما با توجه به شرایطی که دارد متفاوت است. در نهایت تنها با بازدید از نمای ساختمان است که قیمت دقیق کار مشخص می شود. در زیر یه برخی از عواملی که در براورد هزینه تاثیر گذار است اشاره شده است.
- تعداد طبقات ساختمان
- متراژ بر ساختمان
- جنس نمای ساختمان
- روش شستشو نما که با توجه به جنس نما مشخص می شود.
- میزان تمیزی و کثیفی نما
- میزان سختی کار (مانند فاصله پیشانی نما تا بدنه نما)
با توجه به مواردی که در بالا گفته شد و پس از بازدید از کار قیمت شستشوی نمای ساختمان به شما اعلام خواهد شد.
قرارداد کار و بیمه نامه پرسنل
برای انجام کارهای در ارتفاع و نمای ساختمان ها به طور قطع رعایت اصول ایمنی از هر کاری واجب تر است. یکی از نکات مهم این است که حتما پرسنل دارای بیمه باشند و در کار خود تخصص کافی داشته باشند. شرکت مجری کار می بایست پرسنل خود را بیمه مسئولیت یا همان بیمه حوادث نماید تا هیچ مشکلی برای کارفرما پیش نیاید. این حق کارفرما است که بیمه نامه را قبل از کار رویت نماید.
علاوه بر این حتما باید قبل از شروع کار قراردادی بین طرفین منعقد شود تا از تعهدات خود آگاه شوند. در این قرارداد باید شماره بیمه نامه ذکر شده و بیان شود در قبال کارکنان هیچ مسئولیتی به عهده کارفرما نخواهد بود. انعقاد قرارداد باعث می شود تمام کارها طبق روال پیش برود و طرفین از هر لحاظ خیالشان راحت باشد.
شرکت نماشویی نماسازان پیشرو
همانطور که پیش تر اشاره شده شرکت کار در ارتفاع نماسازان پیشرو به طور تخصصی به انجام کارهای در ارتفاع و نمای ساختمان توسط راپل می پردازد. فعالیت این شرکت از سال 1388 شروع شده و تا کنون ادامه داشته است. حوزه فعالیت این شرکت به طور گسترده در استان های البرز و تهران است و انجام کار در تمام نقاط کشور مقدور می باشد.
بحث شستشوی نمای ساختمان و پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان عمده فعالیت این شرکت است که به دست مجریان متخصص این کار انجام خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر توصیه می شود حتما به وبسایت این شرکت به آدرس www.petzlrappel.com مراجعه نمایید. برای ارتباط مستقیم نیز می توانید با شماره 09128316620 تماس بگیرید.