به گزارش آبنما کار، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: تولید ۷۶۸ قطعه و تجهیزات دریایی، بندری و مخابراتی-الکترونیکی توسط شرکتهای دانش بنیان خصوصی حاکی از اعتماد سازمان بنادر ودریانوردی به دانش و توانمندی شرکتهای دانش بنیان است.
به گزارش آبنما کار به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان بنادر و دریانوردی، “علی فتحی” ضمن اشاره به نامگذاری سالهای اخیر با عنوان اقتصاد مقاومتی، حمایت و رونق تولید داخل از جانب رهبر معظم انقلاب، اقدمات توسعه ای این سازمان در چهار محور تعمیر و نگهداری تجهیزات، تأمین قطعات و تجهیزات بندری، تأمین قطعات وتجهیزات دریایی و تأمین قطعات و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی را خاطرنشان کرد و عنوان کرد: در هشتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته که از ۲۵ لغایت ۲۷ آذرماه در مصلی امام خمینی ( ره) تهران برگزار می شود، ۲۲۰ قطعه (ساخته شده و تولید بار اول ) در سه بخش تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی – الکترونیکی در معرض دید متخصصان و شرکتهای دانش بنیان و عموم مردم قرار خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، وظیفه همه دستگاههای اجرایی همچون سازمان بنادر و دریانوردی است، در این راستا، جهت استفاده حداکثری از توان داخل، برنامه ریزی لازم را انجام داده و گامهای مؤثر و مطمئنی در جهت اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات برداشته شده است.
این مسئول اضافه کرد: این روند به زعم و گواهی صنعتگران و تولیدکنندگان فعال در این حوزه، در نوع خود بی نظیر و بارقه امید و شکوفایی را در این بخش به وجود آورده است.
فتحی ضمن اشاره به پشتیبانی از توانمندی وظرفیت شرکتهای دانش بنیان و تولید بار اول در قطعات تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی و الکترونیکی، اظهار داشت: فعالیتهای مسئولانه حاکمیتی و حمایت های دلسوزانه سازمان بنادر و دریانوردی از شرکت ها، مؤسسات و کارخانجات سازنده داخلی با افق های ترسیم شده در سیاست های کلی توسعه دریامحور، سند چشم انداز بیست ساله و برنامه هفتم توسعه کشور هماهنگی کامل دارد.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: این گونه حمایت ها، باعث اشتغال زایی مولد و پایدار با محوریت رشد و توسعه مناطق ساحلی و دریایی، مقابله آگاهانه با انواع تحریم های ناجوانمردانه ضد کشورمان، پیشگیری از خروج ارز، ارتقاء و به روز رسانی دانش طراحی و تولید تجهیزات و تأسیسات موردنیاز دست اندرکاران چرخه بنادر و دریانوردی کشور و فراهم کردن شرایط حرکت آنها در مرز علوم و فنون دریایی روز جهان و امکان رقابت با کشورهای پیشرو و مطرح دنیا، تقویت روحیه خود باوری و خوداتکایی با رویکرد خودکفایی و بومی سازی شده است.
وی تصریح کرد: به جرأت میتوان اعلام نمود که با عنایت به توانمندی هایی که در داخل کشور بوجود آمده و در دسترس می باشد و هم با پشتیبانی های مناسب سازمان بنادر و دریانوردی از صنعتگران و شرکتهای دانش بنیان داخلی، در آینده نزدیک امکان تولید اغلب قطعات یدکی و تجهیزات موردنیاز بنادر و دریانوردی در داخل کشور ممکن خواهد شد.
فتحی تصریح کرد: در این راستا، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نشست هم اندیشی با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و مسؤلان ارشد شرکتهای دانش بنیان در سازمان برگزار شد.
وی ضمن اشاره به تجربه موفق همکاری سازمان بنادر با شرکتهای دانش بنیان در تأمین قطعات یدکی مورد نیاز تجهیزات بنادر و حضور در نمایشگاه های سالهای قبل، اظهار امیدواری کرد شرکتهای قبل بیشتر از گذشته وارد عرصه شوند.
فتحی بیان داشت: به منظور استفاده از توانمندی و ظرفیت متخصصان داخلی و شرکتهای دانش بنیان و اعلام نیازمندی های تولید قطعات تجهیزات دریایی، بندری، مخابراتی و الکترونیکی و دیگر تقاضاهای فناورانه در حوزه مهندسی و عملیات دریایی و بندری، در نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته، حسب نیازمندی های احصا شده از بنادر بالغ بر ۲۲۰ قطعه (ساخته شده ونیازمندی تولید بار اول ) در سه بخش تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی -الکترونیکی در معرض عموم بازدید کنندگان وشرکت های دانش بنیان از نمایشگاه قرار خواهد گرفت.
گفتنی است، هشتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته از ۲۵ الی۲۷ آذر ماه سال جاری در مصلی تهران برگزار می گردد و این قطعات ساخته شده و نیازمندی قطعات یدکی در معرض دید متخصصان و تولید کنندگان داخلی و بازدیدکنندگان قرار خواهد گرفت.