چکناواریان اپرای رستم و سهراب را به صحنه می برد

آبنما کار: به گزارش آبنما کار، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر) با انتشار یک ویدیو در فضای مجازی، از اجرای اپرای «رستم و سهراب» خود در ارمنستان اطلاع داد.
به گزارش آبنما کار به نقل از ایسنا، اجرای صحنه ای و کامل اپرای «رستم و سهراب» در سالن اپرای ایروان ارمنستان از ۱۱ تا ۱۳ فروردین سال آینده برگزار می گردد.
در این راستا چکناوریان طی توضیحاتی اظهار داشت: «سلام دوستان گرامی. امروز تولد یکی از آثار من است؛ اپرای رستم و سهراب، شاهکار فردوسی که سال ها روی آن کار کردم تا این داستان زیبا را به شکل اپرا در بیاورم. امروز در اپرای ایروان برنامه ریزی کردم و ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین اپرا اجرا می شود. برایم افتخار بزرگی است و خوشحالم که دوستم عزیزم یارتا یاران که هنرپیشه، کارگردان و شاعر بزرگی است، کارگردانی و طراحی این اپرا را برعهده گرفته و کار فوق العاده ای انجام داد. امیدوارم شما دوستان عزیز تشریف بیاورید و این شاهکار ادبی رستم و سهراب فردوسی را با موسیقی من بشنوید. به امید دیدار.»
رستم و سهراب اپرایی تک پرده ای ساخته لوریس چکناواریان است که اولین بار در سال ۱۳۸۳ در تالار فردوسی تهران به روی صحنه رفت.
چکناواریان کار روی این اپرا را بعد از دریافت کمک هزینه ای از کارل ارف در زالتسبورگ، اتریش شروع کرد. ساخت رستم و سهراب ۲۵ سال به طول انجامید و در نهایت، بعد از ۱۵ سال از پایان تصنیف آن، به رهبری لوریس چکناواریان در مرداد و شهریور ۱۳۸۱ در سالن همایش میلاد تهران اجرا شد.
اجرای این اپرا حدود ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان می برد.