به گزارش آبنما کار پنجمین نمایشگاه کلکسیونر با نمایش آثاری از هنرمندان پیشکسوت و هنرمندان مدرن دهه های آغازین ورود هنر مدرن به ایران جمعه ۴ بهمن ماه افتتاح می شود.
به گزارش آبنما کار به نقل از مهر، پنجمین نمایشگاه کلکسیونر برخلاف دورهی گذشتهی خود که نمایش آثار دورهی کلاسیک ایران و شیوه های عهد کریم خان و پرتره های قاجاری را در خود داشت، حالا با رویکرد پیشینش و قرابت بیشتری با سه کلکسیونر آغازین شامل آثاری از هنرمندان پیشکسوت و هنرمندان مدرن دهه های آغازین ورود هنر مدرن به ایران خواهد بود که در ۴ بهمن ماه برگزار می شود.
در نخستین سلسله نمایشگاه های کلکسیونر بیشتر از ۵۰ اثر و در دومین و سومین دورهی آن، مجموعه داران با مشارکت خود، به ترتیب با بیشتر از ۷۰ و ۷۸ اثر از تاثیرگذارترین هنرمندان کلاسیک، سرشناس معاصر و جوانان پیشرو را گرد هم آوردند. در کلکسیونر چهارم ۴۱ اثر از ۳۳ هنرمند کلاسیک حضور داشت و الان در کلکسیونر پنجم با حضور جمع گسترده تری از مجموعه داران و گالری داران، تعداد ۵۶ اثر از هنرمندان و مشاهیری چون اردشیر محصص، آیدین آغداشلو، ژازه تباتبایی، حسین محجوبی، رضا بانگیز، توکل اسماعیلی، علی اکبر صادقی، مهدی حسینی، محمد احصایی، محمود زنگنه، نیکزاد نجومی، علی گلستانه، فرشید ملکی، علی مشهدی الاصل، قباد شیوا، محمدعلی شیوایی (کاکو)، کامبیز درمبخش، منوچهر معتبر، منوچهر نیازی، ابراهیم حقیقی، احمدرضا احمدی، بهرام دبیری، پروانه اعتمادی، جعفر پناهی، جعفر روح بخش، جلال شباهنگی، جلیل رسولی، ناصر اویسی، آرمان یعقوب پور، عبدی اسبقی، علیرضا چلیپا، عین الدین صادق زاده، فریدون آو، مسعود کشمیری، گیزلا وارگا سینایی، محمد بزرگی، محمود زنده، مرتضی رازفر، کوروش گلناری، ایرج شایسته پور، حسن روح الامین، هادی روشن ضمیر، کیوان عسگری، شهرام کریمی، علیرضا جوادی، مریم رحیمی و مهرداد محبعلی برای علاقه مندان به هنر جمع آوری شده و به معرض نمایش گذاشته می شود.
نمایش و فروش این آثار در گالری آرتیبیشن ساعت ۱۶ روز جمعه چهارم بهمن در گالری آرتیبیشن افتتاح و تا ۱۳ بهمن ادامه خواهد داشت. برای خرید آثار و یا بازدید از این نمایشگاه می توانید به آدرس تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از همت، خیابان گل نبی غرب، میدان کتابی (احمدی روشن)، خیابان ساسانی پور، خیابان دریا (قندی)، پلاک ۶ رجوع کنید. همینطور آثار این نمایشگاه برای علاقه مندانی که در تهران سکونت ندارند به صورت آنلاین در سایت آرتیبیشن www.artibition.net به معرض نمایش گذاشته می شود.